poesi.dk?

Det ser ud til at poesi.dk er ved at opstå igen – altså som selvstændig side, og ikke som en del af minimalportal. P.t kan jeg dog ikke loade forsiden – men det er måske fordi den er under opbygning.

Er der nogen af jer derude, der har hørt noget?

Reklamer

18 kommentarer

 1. jeg har hørt noget, men jeg ved ikke om jeg hørte forkert. Forleden fik jeg en reaktion på min Tagged-mails fra Poesi.dk – om jeg gad at sende ham nogle digte. Han var igang med et projekt nemlig. Men jeg synes ikke han nævnte poesi.dk —

  Kigger lige ind.

 2. Nej, det ser ud (næsten) som det plejer og de kører videre på minimalen.

  😉

 3. Hej Brian

  Du kan roligt stole på det, der står på forsiden af poesi.dk. Hvis planerne ændrer sig, skal det nok fremgå. Vi er ganske få mennesker, er 100% ulønnede og har også vores egen kunst. Derfor kan vi ikke holde en masse gryder i kog på en gang.

  Mange hilsner

  Vibeke

 4. Hej Vibeke

  OK – det er blot fordi, hvis man går direkte ind på poesi.dk (altså ikke via minimalportal) kommer der en “blank” side frem med kategorier osv. i venstre side – derfor troede jeg måske…

  Men tak for svaret.

 5. Jeg savner Poesi.dk 🙂 Men det er nok fordi jeg ikke fotograferer så meget selv.

 6. Hej begge to

  @Brian

  Jeg ved ikke hvorfor det sker, men jeg har det samme problem med, at siden ikke vil loade. Det må være noget rent teknisk…

  @Lonni

  Tjaa, måske – eller så holder du bare ikke så meget af billed- og lydkunst som os, der arbejder med siderne. Jeg tror ikke, at du får et fotofrit poesi.dk, når den side af sagen kommer op at køre igen. Poesi.dk har aldrig været renset for billeder og det har aldrig været planen med den side, at den skulle være det.

  Jeg mener personligt, at de forskellige kunstarter beriger hinanden, både når de smelter helt sammen og når de står side om side…Men sådan kan vi jo blive ved at diskutere frem og tilbage. Det er vel et spørgsmål om smag.

  mvh Vibeke

 7. Hej Brian

  Hov, vent lidt. Dit problem handler vistnok om, at du skal opdatere Explorer til den nyeste version. Så skulle siden se helt normalt ud. Ellers prøv at se siden i Firefox.

 8. jeg har da slet ikke noget imod fotos – tror du helt misforstår 😦 Men jeg har sendt et hav af digte ind til Jer siden oktober sidste år, og det er sandelig ikke den største respons jeg har fået –

  et fotofrit Poesi.dk går jeg da bestemt ikke ind for og i min sidste mail til Martin B. spørger jeg – om det er muligt, at indtale nogle digte og sende dem ind.

  Endnu har jeg ikke fået svar.

  Alt det bedste til Poesi.dk
  fra Lonni

 9. Nu skal vi ikke bruge Brians blog til at diskutere det. Jeg kan bare sige at det eneste, som jeg tager mig af er lyd og film på minimalportal.dk, så spørg ham selv, hvad der sker – for jeg ved det ikke. Og det er helt ærligt sagt.
  mvh Vibeke

 10. Beklager, at du tager det som en diskussion, Vibeke.

  Mange hilsner
  Lonni

 11. yep – jeg har også tidligere publiceret en masse på det gamle digte.dk, men da det røg over på minimalportalen, blev der pludseligt ikke taget noget som helst af det jeg har sendt – derfor er jeg helt holdt op med at sende ind. I mit stille sind, har jeg så tænkt, at vægtningen på minimalportal åbenbart er på billed og lyd (som jeg også godt kan lide og bruger selv) og ikke på digte.

  …og skidt da med diskussionen – det er jo bl.a. det, en blog er til 🙂

 12. Hey Brian

  Jeg er glad for at du tar det sådan – jeg er jo en skrappedulle og med det i mente, blev jeg pludselig helt stille, da vibeke nævnte dét med diskussionen. Men jeg så hun havde sin mailadresse her og så skrev jeg lidt til hende i stedet. 🙂 Det var en fin korrespondance og ingen er sure og dét. 😉

  Med hensyn til vægtingen – siger Vibeke at der ikke er noget der er mere vigtigt end andet, men de har meget travlt derinde og så vidt jeg husker, annonceres også efter hjælp.

  Jeg skrev en mail om at jeg var til rådighed (for – hm ca. , en måned siden) – og kan de bruge mig, hører jeg nok noget. Ellers ikke.

  🙂
  Har du modtaget bogen? Den du skal anmelde? Jeg går og venter på at posten sender mig en roman fra Darklight – HVIS den snart kommer, kan jeg sikkert nå at sætte anmeldelsen på MetrOrd i slutningen af juni måned.

 13. Jeg er ikke talskvinde for poesi.dk. Som sagt er der ikke noget, der prioriteres højere end noget andet – men vi har også brug for at prioritere vores egne liv og vores egen kunst i perioder. Sådan en periode er nu. Arbejdet med siderne er frivilligt og ulønnet, ligesom jeres arbejde med Metrord. Så prøv at publicere noget nyt og spændende på Metrord hver dag og se hvor længe du kan klare det….

  mvh Vibeke

 14. Der skulle have stået “I kan holde til det” og ikke “du kan holde til det”…

  mvh Vibeke

  PS: Det skal ikke læses som en afvisning, men som et håb om forståelse. Vi er ikke nogle dovne, ligeglade hunde, der ligger og daser i sommervarmen.

 15. Hey Vibeke – der er ingen sure miner herfra 🙂

 16. @Lonni

  Jeg venter p.t. både på bogen fra Attika og en digtsamling fra Ragnerok (var det vidst) – de kommer jo nok en af dagene.

 17. Hey Vibeke!

  Tak for god mailkorrespondance! 😉 Og du ved jeg respekterer Jer, ellers vendte jeg ikke tilbage til Jer gang på gang!

  Kh
  Lonni

  Hey Brian!

  Jeg fik at vide fra Darklights at de først sender bogen i dag – uh, de må skynde sig – jeg er ingen hurtiglæser!

  🙂

  God arbejdslyst!

  Lonnimed snablen i kaffen

 18. Hej Brian

  Har du mulighed for at slette det indlæg, hvor min e-mail-adresse fremgår? Det ville være rart. Ikke fordi andre mennesker ikke må kende min adresse – det må I såmænd gerne – men jeg bryder mig ikke om at spambotterne opsnapper den…

  mvh Vibeke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: