Ord Under Himlen – Kongens Have 26/8

To hektiske og initiativrige kvinder har i vild hast arrangeret en afløser til det aflyste Poesiens dag 2007. Tøserne besluttede sig for, at nu måtte de selv få Ord under Neglene – og det er imponerende hvad alliterationen Lisbeth & Lonni har fået stablet på benene – in no time…

Fra præsentationen af Ord Under Himlen, som arrangementet er blevet døbt, lyder det blandt andet: POESIENS DAG 2007 blev jo aflyst, og hvem siger at Ord absolut knytter sig til én bestemt årlig begivenhed? Nu da flere poeter imidlertid alligevel har reserveret dagen, er vi to der har benyttet tiden til at skabe et forum, hvor en kreds af poeter kan give menneskeheden og hinanden Ord Under Himlen. Vi har forladt Frederiksberg Have, som er forbundet med Poesiens Dag , og i stedet booket KONGENS HAVE den. 26.8 2007.

Med andre og gladere ord: I inviteres helt specielt til: ORD UNDER HIMLEN – i Kongens Have den. 26.8 2007 fra 14.00 – 17.00.

Himmel

Du kan læse mere om arrangementet, og om hvilke forfattere der vil være at finde og høre på dagen på bloggen Ord Under Himlen. Forfatterkartoteket vil, så vidt jeg har forstået, blive opdateret løbende, indtil den 26/8 – men allerede nu er der rigtig mange spændende oplæsere repræsenteret. Rygtet siger at ham der Storm også vil være til stede!

Slå din paraply ud, put din kæreste eller bedstes ven under den og begiv jer til Kongens Have – så kan I selv prøve at få ord under neglene under himmelen, ja I kan så…

Godt gået piger!

Reklamer

En kommentar

  1. Nice Brian 🙂 sikke flot banner!

    kh
    Lonni

    også på kommunikationform 🙂 har du en profil der?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: