Ord Under Himlen

Trætheden er ganske stille og roligt ved at forsvinde efter turen til Kongens Have i søndags – kl. 5:00 mandag morgen, var jeg tilbage i Århus, så det tog lige en dags tid at komme sig. Men hvor var det fedt at være derovre. Hvor var det fedt, at møde hele den pukkelryggede poesi-forsamling. Hvor var det fedt, at høre ordekvilibistrene og hvor var det fedt at være ude at spise sammen. En rigtig god oplevelse!

Stor ros til Lisbeth og Lonni for arrangementet – jeg tror sgu folk de hyggede sig. Jeg har ikke tjekket endnu, men mon ikke man kan læse om det på diverse blogs allerede nu – man kan jo i hvert fald læse om det på Ord Under Himlen, hvor der også er link til Urban. På Urban ligger der billeder und alles!

STORT!

Reklamer

5 kommentarer

 1. Det var fedt ja! 🙂 Hyggeligt at mødes og øv jeg skulle nå mit tog..

  Men inden da fik jeg virkelig skudt et par vellign. fotos af Jer folkens – som urban straks fik sat på deres digitale side.

  Vejret blev mildere end jeg havde forventet – og måske arrangementet kunne synes lidt rodet – men I fandt sgu Jeres form rundtomkring!

  Næste år regner Libs og jeg med at finde ud af noget i maj – og vi starter planlægning i god tid – så formen bliver en smule anderledes.

  Tak fordi du kom! 🙂

  Hilsner
  Lonni

 2. Huggede lige lidt..Håber det er ok 😉

  Hilsner
  Lonni

 3. 🙂
  alles ist gut…

 4. Fino 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: