Bob HolemanJeg har da helt glemt at nævne…har travlt og kan ikke selv nå det tror jeg, men sidste chance for at komme til Åben Poetisk Scene i år, er i aften. Der kommer oplæsere fra hele landet. Her lidt tekst fra kultunauten.

Poetisk råhygge, alternativ eksperimenterende oplæsning og åben scene for kunstnere, der vil op af skuffen og ud over scenekanten. Denne aften har vi samlet poeter fra miljøet på digte.dk. Arrangeret af Poetklub Århus.
Tir. d. 4. december 2007, kl. 20. (Fri entré)
Café Gemmestedet, Gammel Munkegade 1, Århus C

Viel vernøjelse

Reklamer

3 kommentarer

 1. Ude af kontekst – men hvad skete der med Frother ? Ville du sende manus til dem, el ej, og hvad synes du om små vs. store forlag? Ren nysgerrighed 😀

 2. Hej harning

  Tjaaaa – jeg går lidt og spekulerer p.t. Jeg har haft lidt yderligere korrespondence med før omtalte forlag – og det lader til at de ikke sådan helt hundrede har smækket døren i. Dvs. de vil gerne se det, hvis jeg sender flere noveller.

  Måske vælger jeg dog at prøve et andet forlag med samlingen – det kunne være Frother, det var derfor jeg spurgte til det. Vedr. små vs. store så er det fedeste vel at udkomme på de store – men på den anden side er det måske meget fornuftigt (og sikkert nemmere) at begynde på de små – men jeg ved det faktisk ikke 🙂

 3. Spændende, håber du fortsat vil holde os alle orienterede 😀

  Om det er mere fornuftigt med de mindre forlag ved jeg ikke, men hvis man som jeg har uendelig dårlig tålmodighed og et kontrolbehov er et lille forlag nok at foretrække – Alene de store forlags svartider er næsten nok til at jeg ikke vil have med dem at gøre – dette sammentaget med deres insisteren på at man ikke må sende sit manus andre steder hen mens de dovner den, synes jeg er højdemålet af arrogance!
  Som jeg ser det har du som skribent/forfatter jo en vare i udbud – til den højest bydende ( og mest hurtigsvarende). Det er altså dig der gør dem en tjeneste – ikke omvendt.

  Så for nyligt at Sveriges forfatterforbund anbefaler debutanter at ikke vente mere end fire uger på svar – sammenlign lige det med nogle af de store danske forlag, og så kan man lige pludselig godt forstå at der udgives, sælges og læses flere bøger i Sverige end i danmark – da manuskripterne ikke bare visner hen i skrivebordsskuffer pga misforstået arrogance fra forlagene, samtidig med at dem der faktiskt ikke burde skrive finder ud af det før de har spildt år af sine liv 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: